vineri, 17 octombrie 2008

Sa moara femeia in verde !!

Incepe ca o joaca si aluneca usor usor intr-o incercare de armonizare a gesturilor. Continua undeva, intr-un locsor numai al vostru, la marginea lumii si fara a va pasa de ea. Animalic. Si totodata tandru. Cu ochii sclipitori, cu toata fiinta flamanda de trupul celuilalt. Totul e permis. Masa din bucatarie este cel mai bun pat conjugal.

Apoi apropierea se transforma in prapastie. Gesturile devin de neinteles. Privirea aluneca lateral. Pasii nu mai ies ca inainte. Lumea prinde contur in jurul vostru, si acum o vezi pe tipa in verde, cu fusta pana la genunchi si alte forme decat cele stiute. Si iti vine pofta sa musti si din marul asta, incarcat de valul de adrenalina varsat in privirea ta de faptul ca EA se afla totusi in incaperea alaturata. Sau poate chiar in spatele tau. Masa redevine un loc comun, pe care trintesti pizza adusa de prieteni, si pe care te urci cu picioarele pentru a vedea mai bine curbele tipei in verde. Target locked.

Totusi, nu esti un chiar atat de bun vanator. E doar bravada. Te intorci la ea, cersind primirea/iertarea cu o bucata de pizza muscata. O mangaiere ... ca pe vremuri. Nu poti sa nu remarci faptul ca sta cu picioarele larg desfacute, cu fusta ridicata si trage dintr-o tigare. E femeie, si evident stie ca are atat de putin de facut pentru a vana. Animalele de barbati functioneaza atat de simplu ... Innebunesti ... a vanat? a prins ... ? a mancat ... ??? Nu stii altceva decat sa fugi. Sa cauti femeia verde. Sa fii fericit cu ea ... dar acolo dai de un alt dans al imperecherii, pe care nu il stii, si nimeni nu te invata. Tu ai dansul tau, ea are dansul ei.

Mai ai dreptul la o incercare. Masa redevine locul regasirii. Incerci sa reiei dansul bine stiut. Iti provoci foamea abuzand fara mila de mainile, picioarele, sanii, gatul, vaginul, sanii, gatul, vaginul, sanii, gatul ei ... Dar gustul nu mai e acelasi, joaca este prosteasca iar gesturile sunt inversate. Ultimul tango lesina intr-o tacere apasatoare, stand fata in fata de o parte si de alta a mesei. Iar ceilalti isi continua dansul. Un nou dans. Un tango mas.

Dragostea se termina intotdeauna in sange, lacrimi sau sperma. Dar asta e din alta piesa ...

Visina tripla

Niciun comentariu: