luni, 15 septembrie 2008

jobu' vietii mele

Recent am aflat cat castiga un director de vanzari care lucreaza la un dealer oarecare de masini oarecare (ok, de import) si brusc m-a apucat invidia. Ura. Spumele. Si mai si conduce o masina de firma (nemteasca, sa zicem; sau japoneza). De la firma. Pai ba baieti, io am batut vreo 5 ani tara asta in lung si-n lat cu trenu si microbuzele, ca deh, firma nu dadea masini la trepadusii ca mine care erau plecati 45 de saptamani pe an in delegatie, si aveam salar jumate cat au ei. Si smecheria e ca ei nu fac nimic. Io faceam training. Trai pe vatrai, frate. Vreau si io un job d'asta. Da, sunt un ofticos.

Recent am mai descoperit un job: specialist in comunicare la nush ce firma (ok, recunosc, tot ceva legat de masini). Vreau si io. Stiu sa scriu? Stiu. Am ceva IQ? Am. Ma pricep la Office? Ma. Deci vreau si io un job d'asta, cald aproape fierbinte, cu masina de serviciu, aparitii in high-life (ca sa targhetez comunicarea mea catre cei bogati si fitosi) si brunch-uri la Mariott. Da, sunt un ofticos.

Aveti si voi alte propuneri?

Visina cu personalitate multipla

3 comentarii:

Anonim spunea...

Draga visina cu tripla personalitate,

Vrei sa te oftic si mai tare?

Stiu un job foarte bun: redactor la o revista profesionala. Poti sa muncesti putin de tot. Inviti diversi oameni care vor sa se afirme, sa scrie si ei ceva, preiei articolu', mai tai pe ici pe colo, il citezi un pic pe cel care a scris si te semnezi la final. Ei ce zici, de asta? Poate nu iei asa multi bani, dar te numesti redactor, nu?

adispanu' spunea...

si dupa 2-3 ani pot sa public si o carte, nu? ca doar am devenit extrem de cult in cap, in varii domenii

Anonim spunea...

dar salariul ala mic, te motiveaza sa devii director de vanzari. :)