marți, 16 septembrie 2008

aventuri in vestul ... civilizat

deci m-o dus suarta undeva pe linga granita, pret de citeva zile bune

m-am cazat, priveliste misto spre piscina hotelului, insa nu mergea minibaru; eh, s-o repara ... ma duc seara sa mananc, cer nush'ce tochitura, si primesc un amestec 50% sare 50% amestec de cartofi, carnati picanti si sos cu ceapa

a doua zi, dis de dimineata, la 7 fix ma infiintez la micu dejun; ma vede bucatareasa si face niste ochi cit china, si incet incet incepe sa aduca - pachetele de unt, iaurt, croissante ... cer o omleta, o aduce, vede ca nu are paine si imi sugereaza sa o mananc cu ... croissant cu ciocolata

ok, trec niste zile, si la micu dejun incep sa apara niste delicatese gen salam si sunca presata, pe langa traditionalul cascaval ambalt in tzipla (exact, ala care va constipa 1 saptamina si are gust de sacosa)

mai trec niste zile si apare si o chelnerita - scolita pe vapor, vorbareata si foarte serviabila; lesinator de serviabila si "customer oriented"; si care iti povestea, cind tu aveai inca maselele lipite de pleoape, cum era prin nush'ce port asiatic, cum s-a certat cu nush'cine, cum cumnata ei ... blablalsdhfiewhrrth ... in fine, cu MULT peste ce puteam noi suporta in materie de blabla la ora 7 dimineata.

cel mai misto a fo ca in una din seri, visina umanista a vrut pepene galben; vine chelneru, sa-i zicem Zorba, si zice: "n-avem pepene galben, avem melon glace si melon something"; visina zice ca ea vrea numai pepenele, la care Zorba zice "da' nu se poate, ca nu am cum sa-l bat in casa de marcat!"

ceea ce ne-a dovedit inca o data ca sistemele sunt mai presus de inteligenta umana, in special in domeniul serviciilor

data viitoare ma voi ocupa personal de cazare in delegatie, ca am mana buna

visina cu tripla personalitate

Un comentariu:

Anonim spunea...

de precizat ca hotelu cu pricina era de 4 stele